THEMAMENU
Maandag – en Donderdagavond van 6 Oktober t.e.m 15 November
dit menu serveren we enkel op reservatie
Trio van eetlustopwekkertjes
°°°°°
Parfait van parelhoen, zongedroogde tomaat en groene kruiden, dressing van honingmosterd en gemarineerde kerstomaatjes
°°°°°
Romige soep van butternut
°°°°°
Half open ravioli van champignons, gevogeltejus opgewerkt met eendenlever *****
°°°°°
Stoofpotje van hertenkalf, zijn wildgarnituur
°°°°°
Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)
Of
Appeltaartje met amandel, roomijs verfijnd met rozijntjes
°°°°°
Koffie of thee met zoetigheden
Menu zonder ***** € 65,00 all-in
(aperitief, menu, wijn, water, koffie)
Menu met ***** € 77,00 all-in
(aperitief, menu, wijn, water, koffie)
