THEMAMENU WILD
Maandag – en Donderdagavond van 12 December t.e.m 10 Februari
Trio van eetlustopwekkertjes
°°°°°
Carpaccio van hertenkalf, truffelolie, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zon gedroogde tomaat
°°°°°
Romig soep van boschampignons
°°°°°
Zwezerik krokant gebakken, knolselder, mousseline saus met honingmosterd *****
°°°°°
Stoofpotje van wild, gesmoorde spruitjes, mini-grondwitloof, knolselder
°°°°°
Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)
Of
Knapperig appeltaartje, sausje van vanille, roomijs opgemaakt met rozijntjes
°°°°°
Koffie of thee met zoetigheden
Menu zonder ***** € 65,00 all-in
(aperitief, menu, wijn, water, koffie)
Menu met ***** € 77,00 all-in
(aperitief, menu, wijn, water, koffie)