THEMAMENU WILD

 Maandag – en Donderdagavond  van 12 December t.e.m 10 Februari

 

Trio van eetlustopwekkertjes

°°°°°

Carpaccio van hertenkalf, truffelolie, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zon gedroogde tomaat 

°°°°°

Romig soep  van boschampignons

°°°°°

Zwezerik krokant gebakken, knolselder, mousseline saus met honingmosterd *****

°°°°°

Stoofpotje van wild, gesmoorde spruitjes, mini-grondwitloof, knolselder 

°°°°°

Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)

Of

Knapperig appeltaartje, sausje van vanille, roomijs opgemaakt met rozijntjes

°°°°°

Koffie of thee met zoetigheden

 

Menu zonder *****              € 65,00 all-in

(aperitief, menu, wijn, water, koffie)

 

Menu met *****              € 77,00 all-in

(aperitief, menu, wijn, water, koffie)