THEMAMENU

 Maandag – en Donderdagavond  van 17 April t.e.m 26 Mei

Trio van eetlustopwekkertjes

°°°°°

Kort gebakken asperges, tomatenvinaigrette met lente ui, gravad-lax zalm 

°°°°°

Romig soep  van Asperges

°°°°°

Ravioli van asperges en ricotta, gevogelte jus met groene kruiden *****

°°°°°

Op zijn vel gebakken zeebaarsfilet, groene en witte asperges, smeuïge aardappelpuree, witte wijnsaus 

°°°°°

Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)

Of

Gekoeld soepje van witte chocolade en kokos, mousse van bittere chocolade en rood fruit

°°°°°

Koffie of thee met zoetigheden

Menu zonder *****              € 65,00 all-in

(aperitief, menu, wijn, water, koffie)

 

Menu met *****              € 77,00 all-in

(aperitief, menu, wijn, water, koffie)