THEMAMENU

 Maandag – en Donderdagavond  van 6 Oktober  t.e.m 15 November

dit menu serveren we enkel op reservatie

Trio van eetlustopwekkertjes

°°°°°

Parfait van parelhoen, zongedroogde tomaat en groene kruiden, dressing van honingmosterd en gemarineerde kerstomaatjes 

°°°°°

Romige soep van butternut

°°°°°

Half open ravioli van champignons, gevogeltejus opgewerkt met eendenlever *****

°°°°°

Stoofpotje van hertenkalf, zijn wildgarnituur 

°°°°°

Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)

Of

Appeltaartje met amandel, roomijs verfijnd met rozijntjes

°°°°°

Koffie of thee met zoetigheden

Menu zonder *****              € 65,00 all-in

(aperitief, menu, wijn, water, koffie)

 

Menu met *****              € 77,00 all-in

(aperitief, menu, wijn, water, koffie)