ONZE TRAITEURDIENST

ONZE TRAITEURMENU ,WEEKGERECHTEN EN GERECHTEN AAN DE KAART, KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN VIA https://www.delievesbistronoom.be/contact/

OF INFO@DELIEVESBISTRONOOM.BE OF 09/253.10.55

 

TRAITEURMENU VAN 14 Mei t.e.m. 9 Juni  à € 33,50 p.p.

 

Trio van eetlustopwekkertjes

°°°° 

Frisse cannelloni van gerookte makreel en spinazie, crème van groene kruiden, rode biet, avocado en jonagold

Of

Ravioli van asperges en ricotta,  “a la nage” met knapperige groentes en gamba ( + € 1,75 p.p.)

Of

Gemarineerde jakobsvruchten, Breydelspek, gemarineerde kerstomaatjes, kervel en avocado (+ € 5,00 p.p.)

°°°°°

Romige soep van asperges (€ 7,50/L.

Soep van Zeebrugse garnalen ( € 12,95/L.)

°°°°°

Lente stoofpotje van lamsvlees met primeurgroentes

Of

Ossobuco , huisgemaakte tagliatelle (+ € 6,00)

Of

Roodbaarsfilet op zijn vel gebakken, gesmoorde venkel en asperges, warme tomatenvinaigrette met lente ui, smeuïge aardappelpuree

°°°°°

Parfait van passievrucht, kroketje van bittere chocolade met gepofte mais, sorbet van framboos

Of

Assortiment van kaas  (+ € 3,00)

°°°°°

Assortiment van huisgemaakte broodjes (+ € 0,45 st.)

Assortiment van 3 soorten koffiekoekjes + mini crème brûlée (+ € 3,50)

 

Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs 

 Bubbels:      Cava Masia Bou brut meerdere médailles gewonnen  € 8,95

                   Cava Masia Bou rose meerdere medailles gewonnen     € 9,75

 Wit:  Louis Philippe Edwards druif Chardonnay                               € 7,84

 Rood: In Situ Reserva druif Carmenère                                               € 10,48

Weekgerechten van 14 t.e.m. 23 mei

Romig soepje van asperges                    € 7,00/L.

Mousse van parelhoen, dressing van honingmosterd   € 12,50

Asperges met tomatenvinaigrette en lente uitjes, gerookte zalm € 16,50

Bolognesesaus                                  € 12,50/kg

Vol au vent van hoevekip                           € 15,50/kg.

Thaise rode curry van kip/scampi       € 15,50/ € 18,95

Roodbaarsfilet, aardappeltjes met spek,  € 19,95                                                                                                                                                                                                                        kappertjes en olijven, witte wijnsaus met groene kruiden

Ossobuco met tagliatelle                             € 19,75

Stoofpotje van varkenswangen met krielaardappeltjes                                                                                                                                                                                                         en huisgemaakte appelcompote           €  15,95

Huisgemaakt roomijs en sorbet  € 8,75/L.

Deze zijn 100% natuurlijk, zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers

Roomijs:
Vanille, fondant chocolade, witte chocolade, mokka, amandel, karamel

Sorbet:
Aardbeien, framboos, citroen, tomaat  

 

Voorgerechten  Prijs
Zeeuwse platte oesters geopend “000” € 2.95/st.
Mousse van parelhoen, gedroogde Ganda ham en jonagold, dressing van honingmosterd € 12.50
Huisgemaakte kaaskroket à 80 gr. € 2.75/st.
Huisgemaakte garnaalkroket à 80 gr. € 3.75/st.
1/2 dozijn gegratineerde oesters (garnaal, zalm, zuiders) € 19,75
Stoofpotje van scampi’s, krokante groentjes en roomsausje € 13.95
Ravioli van asperges en ricotta, jus van gevogelte en gamba € 14,95
Huisgemaakte terrine van eendenlever, jonagold € 17,00
Soepen
Romige soep van rode paprika € 7.00/L.
Kreeftensoep verfijnd met basilicumroom € 12,95/L.
Hoofdgerechten
Lente stoofpotje van lamsnootjes, groene en witte asperges, gegratineerde aardappeltjes € 20,50
Op zijn vel gebakken zeebaarsfilet, gepofte kerstomaatjes, crème van broccoli, witte wijnsaus, smeuïge aardappelpuree € 20,75
Speels snoepje van parelhoen, gesmoord witloof € 18,25
Kroontje van licht gepekeld speenvarken, voorjaarsgroentes, jus met dragon € 21,95
Gebraden eendenborst, torentje van gekonfijte groentes, jus met dragon € 22,75
Kreeften bereidingen Belle vue, “a la nage” of gegrild met tomatenboter €8,95/100gr.
Nagerechten
Krokant taartje van banaan en bittere chocolade, roomijs van witte chocolade € 5,50
Mousse van bittere en witte chocolade € 5,50
Tiramisu, roomijs van amandel € 5,50
Extra
Huisgemaakte broodjes € 0.45/st.
Assortiment van 3 koffiekoekjes + mini crème brûlée € 3,50 p.p.

 

 

ONZE TRAITEURMENU DIE WE TER BESCHIKKING HEBBEN EN TEVENS ENKELE GERECHTEN, DEZE KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN

voor onze traiteur diensten bereiden Koen en zijn team maandelijks een wisselend menu, verder bieden wij jullie enkele seizoensgebonden gerechten aan,er is ook  de mogelijkheid om te kiezen uit warm en of koud buffet en barbeques.

Wij verzorgen al uw diners en feestjes vanaf 2 personen.

Van intieme etentjes tot recepties, huwelijksfeesten, jubileum, openingen van zaken, evenementen op sport wedstrijden

Wij beschikken over alle materialen die u zich daar bij kan indenken: van tafels, stoelen, bestek, bloemstukken tot een eigen shuttle dienst!

U geeft ons Uw noden door en wij werken alles uit naar Uw wensen.

Contacteer ons hier voor meer informatie.