ONZE TRAITEURDIENST
ONZE TRAITEURMENU ,WEEKGERECHTEN EN GERECHTEN AAN DE KAART, KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN VIA https://www.delievesbistronoom.be/contact/
OF INFO@DELIEVESBISTRONOOM.BE OF 09/253.10.55
Traiteurmenu van 22 Juni t.e.m. 20 Juli ’25 à € 35,50 p.p.
Assortiment van 3 hapjes
°°°°°
Nieuwe Hollandse maatjes, groene boontjes, gekonfijte tomaat, uitjes
Of
Carpaccio van ossenhaas, truffelolie, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en rucola ( + € 2,25 )
Of
Halve baby kreeft ” a la nage” met krokante groentes en likeur van vlierbloesem (+ € 6,00)
°°°°
Romige soep van asperges (€ 8,25/l.)
Of
Gazpacho op zijn zuiders (€ 8,25 )
°°°°°
Lamsstoofpotje op zijn zomers
Of
Osso buco, huisgemaakte tagliatelle (+€ 6,00)
Of
Roggevleugel op de graat gegaard, tomatenboter met kappertjes
°°°°°
Mousse van amandel en mascarpone, roomijs van speculoos
Of
Assortiment van kaas (+ € 3,00)
°°°°°
Assortiment van huisgemaakte broodjes (+0,60 st.)
Assortiment van 3 soorten koffiekoekjes + mini crème brûlée (+3.50)
Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs
Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs
Bubbels: Cava Masia Bou brut meerdere médailles gewonnen € 9,75
Cava Masia Bou rose meerdere medailles gewonnen € 10,45
Wit: L’ oie du Perigord sauvignon blanc € 6,95
Rood: Roches Des Saintes merlot en syrah € 6,95
Huisgemaakt roomijs en sorbet € 9,25/L.
Deze zijn 100% natuurlijk, zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers
Roomijs:
Vanille, fondant chocolade, witte chocolade, mokka, amandel, karamel
Sorbet:
Aardbeien, framboos, citroen, tomaat
Voorgerechten | Prijs | |
Zeeuwse platte oesters geopend “000” | € 3,95 st. | |
Mousse van fazant, gedroogde Ganda ham en jonagold, dressing van honingmosterd | € 17.50 | |
Huisgemaakte kaaskroket à 80 gr. | € 2.75/st. | |
Huisgemaakte garnaalkroket à 80 gr. | € 3.75/st. | |
1/2 dozijn gegratineerde oesters (garnaal, zalm, zuiders) | € 21,75 | |
Stoofpotje van scampi’s, krokante groentjes en roomsausje | € 15,95 | |
Ravioli van boschampignons, gevogeltejus met eendenlever | € 18,75 | |
Soepen | ||
Romige butternut pompoen | € 7.95/L. | |
Zeebrugse garnalensoep | € 12,95/L. | |
Hoofdgerechten | ||
Stoofpotje van hertenkalf, wildgarnituur | € 19,95 | |
Op zijn vel gebakken zeebaarsfilet, gepofte kerstomaatjes, crème van broccoli, witte wijnsaus, smeuïge aardappelpuree | € 20,75 | |
Speels snoepje van parelhoen, gesmoord witloof | € 19,25 | |
Gebraden filet van hertenkalf, wildgarnituur | € 26,50 | |
Gebraden eendenborst, torentje van gekonfijte groentes, jus met dragon | € 22,75 | |
Kreeften bereidingen Belle vue, “a la nage” of gegrild met tomatenboter | €10,25/100gr. | |
Nagerechten | ||
Citroentaartje, gebrande meringue, sorbet van framboos | € 5,50 | |
Mousse van bittere en witte chocolade | € 5,50 | |
Tiramisu, roomijs van amandel | € 5,50 | |
Extra | ||
Huisgemaakte broodjes | € 0.60 | |
Assortiment van 3 koffiekoekjes + mini crème brûlée | € 3,50 p.p. | |
ONZE TRAITEURMENU DIE WE TER BESCHIKKING HEBBEN EN TEVENS ENKELE GERECHTEN, DEZE KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN
voor onze traiteur diensten bereiden Koen en zijn team maandelijks een wisselend menu, verder bieden wij jullie enkele seizoensgebonden gerechten aan, er is ook de mogelijkheid om te kiezen uit warm en of koud buffet en barbeques.
Wij verzorgen al uw diners en feestjes vanaf 2 personen.
Van intieme etentjes tot recepties, huwelijksfeesten, jubileum, openingen van zaken, evenementen op sport wedstrijden
Wij beschikken over alle materialen die u zich daar bij kan indenken: van tafels, stoelen, bestek, bloemstukken tot een eigen shuttle dienst!
U geeft ons Uw noden door en wij werken alles uit naar Uw wensen.
Contacteer ons hier voor meer informatie.