ONZE TRAITEURDIENST
ONZE TRAITEURMENU ,WEEKGERECHTEN EN GERECHTEN AAN DE KAART, KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN VIA https://www.delievesbistronoom.be/contact/
OF INFO@DELIEVESBISTRONOOM.BE OF 09/253.10.55
TRAITEURMENU VAN 10 Januari.e.m. 12 Februari ’25 à € 35,50 p.p.
Assortiment van 3 hapjes
°°°°°
Carpaccio van hertenkalf op smaak gebracht met truffelolie, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, pijnboompitten en rucola (+€ 2,95)
Of
Ravioli van ricotta en champignons, gevogeltejus met groene kruiden
Of
1/2 kreeft ” a la nage” krokante groetjes en likeur van vlierbloesem (+ € 12,00)
°°°°
Romige preisoep met snippers van zalm (€ 8,25/l.)
Of
Soepje van Zeebrugse garnaaltjes (€ 12,95)
°°°°°
Gentse waterzooi van gevogelte
Of
Filet van hertenkalf, gegratineerde aardappelen, gesmoord mini-grondwitloof, knolselder, spruitjes (+€ 6,00)
Of
Gebakken filet van zeewolf, gesmoorde prei en gepofte kerstomaatjes, witte wijnsaus met groene kruiden
°°°°°
Zoete zonde van chocolade
Of
Assortiment van kaas (+ € 3,00)
°°°°°
Assortiment van huisgemaakte broodjes (+0,60 st.)
Assortiment van 3 soorten koffiekoekjes + mini crème brûlée (+3.50)
Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs
Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs
Bubbels: Cava Masia Bou brut meerdere médailles gewonnen € 9,75
Cava Masia Bou rose meerdere medailles gewonnen € 10,45
Wit: Les Tamarins Chardonnay € 7,50
Rood: Puerta Majestad Tempranillo € 9,98
Huisgemaakt roomijs en sorbet € 9,25/L.
Deze zijn 100% natuurlijk, zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers
Roomijs:
Vanille, fondant chocolade, witte chocolade, mokka, amandel, karamel
Sorbet:
Aardbeien, framboos, citroen, tomaat
Voorgerechten | Prijs | |
Zeeuwse platte oesters geopend “000” | € 3,95 st. | |
Mousse van fazant, gedroogde Ganda ham en jonagold, dressing van honingmosterd | € 17.50 | |
Huisgemaakte kaaskroket à 80 gr. | € 2.75/st. | |
Huisgemaakte garnaalkroket à 80 gr. | € 3.75/st. | |
1/2 dozijn gegratineerde oesters (garnaal, zalm, zuiders) | € 21,75 | |
Stoofpotje van scampi’s, krokante groentjes en roomsausje | € 15,95 | |
Ravioli van boschampignons, gevogeltejus met eendenlever | € 18,75 | |
Soepen | ||
Romige butternut pompoen | € 7.95/L. | |
Zeebrugse garnalensoep | € 12,95/L. | |
Hoofdgerechten | ||
Stoofpotje van hertenkalf, wildgarnituur | € 19,95 | |
Op zijn vel gebakken zeebaarsfilet, gepofte kerstomaatjes, crème van broccoli, witte wijnsaus, smeuïge aardappelpuree | € 20,75 | |
Speels snoepje van parelhoen, gesmoord witloof | € 19,25 | |
Gebraden filet van hertenkalf, wildgarnituur | € 26,50 | |
Gebraden eendenborst, torentje van gekonfijte groentes, jus met dragon | € 22,75 | |
Kreeften bereidingen Belle vue, “a la nage” of gegrild met tomatenboter | €10,25/100gr. | |
Nagerechten | ||
Citroentaartje, gebrande meringue, sorbet van framboos | € 5,50 | |
Mousse van bittere en witte chocolade | € 5,50 | |
Tiramisu, roomijs van amandel | € 5,50 | |
Extra | ||
Huisgemaakte broodjes | € 0.60 | |
Assortiment van 3 koffiekoekjes + mini crème brûlée | € 3,50 p.p. | |
ONZE TRAITEURMENU DIE WE TER BESCHIKKING HEBBEN EN TEVENS ENKELE GERECHTEN, DEZE KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN
voor onze traiteur diensten bereiden Koen en zijn team maandelijks een wisselend menu, verder bieden wij jullie enkele seizoensgebonden gerechten aan, er is ook de mogelijkheid om te kiezen uit warm en of koud buffet en barbeques.
Wij verzorgen al uw diners en feestjes vanaf 2 personen.
Van intieme etentjes tot recepties, huwelijksfeesten, jubileum, openingen van zaken, evenementen op sport wedstrijden
Wij beschikken over alle materialen die u zich daar bij kan indenken: van tafels, stoelen, bestek, bloemstukken tot een eigen shuttle dienst!
U geeft ons Uw noden door en wij werken alles uit naar Uw wensen.
Contacteer ons hier voor meer informatie.