Week van het wild
Donderdag – Vrijdag – Zaterdag – Zondag – Maandag
28 – 29 – 30 – 1 – 2 November-December ’24
Ons suggestiemenu serveren we niet tijdens deze week, er is alternatief voor mensen die geen wild eten
Trio van eetlustopwekkertjes
°°°°°
Mousse van wilde eend, sausje van honingmosterd, gedroogde Ganda en chips van jonagold, gemarineerde gekleurde kerstomaatjes
°°°°°
Romig soepje van boschampignons
°°°°°
krokant gebakken kalfszwezerik van het hart, knolselder, mousselinesaus ****
°°°°°
Rose gebrade filet van hertenkalf, pastinaak, grond witloof, spruitjes, gegratineerde aardappelen, zijn jus met oude port
°°°°°
Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)
Of
Framboos in verschillende structuren
°°°°°
Koffie of thee met zoetigheden
Menu zonder **** € 53,00
Aangepaste wijnen € 18,00
Menu met **** € 63,00
Aangepaste wijnen € 20,00