Week van het wild

Donderdag – Vrijdag – Zaterdag – Zondag – Maandag

28 – 29 – 30 – 1 – 2 November-December ’24

Ons suggestiemenu serveren we niet tijdens deze week, er is alternatief voor mensen die geen wild eten

 

Trio van eetlustopwekkertjes

°°°°°

Mousse van wilde eend, sausje van honingmosterd, gedroogde Ganda en chips van jonagold, gemarineerde gekleurde kerstomaatjes

°°°°°

Romig soepje van boschampignons

°°°°°

krokant gebakken kalfszwezerik van het hart, knolselder, mousselinesaus ****

°°°°°

Rose gebrade filet van hertenkalf, pastinaak, grond witloof, spruitjes, gegratineerde aardappelen, zijn jus met oude port 

°°°°°

Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)

Of

Framboos in verschillende structuren

°°°°°

Koffie of thee met zoetigheden

 

Menu zonder ****               € 53,00

Aangepaste wijnen           € 18,00

 

Menu met ****                    € 63,00

Aangepaste wijnen          € 20,00