ONZE TRAITEURDIENST

ONZE TRAITEURMENU ,WEEKGERECHTEN EN GERECHTEN AAN DE KAART, KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN VIA https://www.delievesbistronoom.be/contact/

OF INFO@DELIEVESBISTRONOOM.BE OF 09/253.10.55

TRAITEURMENU VAN 2 t.e.m. 31 Mei ’24 à € 35,50 p.p.

Assortiment van 3 hapjes

°°°°°

Gelakt Breydelspek, stoofpotje van groene en witte asperges, lente-ui en bieslook

Of

Carpaccio van ossenhaas op smaak gebracht met truffel olie, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaat (+€ 2,95)

Of

½ baby kreeft “a la nage” met krokante groentjes, likeur van vlierbloesem (+ € 6,00)

°°°° 

Romig soepje van asperges (€ 7,95/l.)

Of

Soepje van Zeebrugse garnaaltjes (€ 12,95)

°°°°°

Gentse waterzooi van gevogelte

Of

Lamsnootje met korstje van Gentse mosterd en peterselie, voorjaarsgroentes, sausje verfijnd met dragon (+€ 4,00)

Of

Brandade van kabeljauw op zijn Provençaals, stukje op zijn vel gebakken schelvis, groene groentes, blanke botersaus, smeuïge aardappelpuree

°°°°°

Tiramisu opgemaakt met speculoos, roomijs van amandel

Of

Assortiment van kaas (+ € 3,00)

°°°°°

Assortiment van huisgemaakte broodjes (+0,60 st.)

Assortiment van 3 soorten koffiekoekjes + mini crème brûlée (+3.50)

 

Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs 

 

Aangepaste wijnen: te koop via onze eigen wijngroothandel promo prijs 

 Bubbels:      Cava Masia Bou brut meerdere médailles gewonnen  € 9,45

                   Cava Masia Bou rose meerdere medailles gewonnen     € 10,25

 Wit:  Les Tamarins Chardonnay                                                          € 7,50

 Rood: Puerta Majestad Tempranillo                                                   € 8,99

Weekgerechten van 2 t.e.m.9 Mei ’24

Carpaccio van ossenhaas truffelolie, rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten    € 17,75

Asperges op zijn Vlaams                                                 15,00

Ravioli van groene en witte asperges, ricotta, gevogeltejus met groene kruiden € 16,50

Gemarineerd jakobsvruchten, avocado, gemarineerde kerstomaatjes en krokante spekblokjes € 20,95

Bolognaisesaus                                  € 16,50/kg

Gentse waterzooi                           € 14,50

Thaise rode curry van kip/scampi       € 16,50/ € 19,95

Brandade van kabeljauw op zijn Provençaals, op zijn vel gebakken schelvis, witte wijnsaus  € 19,95

Stoofpotje van varkenswangetjes, huisgemaakte appelcompote, krielaardappeltjes met rozemarijn    € 19,95

 

Huisgemaakt roomijs en sorbet  € 9,25/L.

Deze zijn 100% natuurlijk, zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers

Roomijs:
Vanille, fondant chocolade, witte chocolade, mokka, amandel, karamel

Sorbet:
Aardbeien, framboos, citroen, tomaat  

 

Voorgerechten  Prijs
Zeeuwse platte oesters geopend “000” € 3,50
Mousse van parelhoen, gedroogde Ganda ham en jonagold, dressing van honingmosterd € 14.50
Huisgemaakte kaaskroket à 80 gr. € 2.75/st.
Huisgemaakte garnaalkroket à 80 gr. € 3.75/st.
1/2 dozijn gegratineerde oesters (garnaal, zalm, zuiders) € 19,75
Stoofpotje van scampi’s, krokante groentjes en roomsausje € 15,95
Huisgemaakte terrine van eendenlever, jonagold € 19,00
Soepen
Romige aspergesoep € 7.95/L.
Kreeftensoep verfijnd met basilicumroom € 12,95/L.
Hoofdgerechten
Stoofpotje van varkenswangen, krielaardappeltjes met spek en rozemarijn, huisgemaakte appelcompote € 19,95
Op zijn vel gebakken zeebaarsfilet, gepofte kerstomaatjes, crème van broccoli, witte wijnsaus, smeuïge aardappelpuree € 20,75
Speels snoepje van parelhoen, gesmoord witloof € 19,25
Gebraden  eendenborst, torentje van gekonfijte groentes, jus met dragon € 22,75
Kreeften bereidingen Belle vue, “a la nage” of gegrild met tomatenboter €9,35/100gr.
Nagerechten
Citroentaartje, gebrande meringue, sorbet van framboos € 5,50
Mousse van bittere en witte chocolade € 5,50
Tiramisu, roomijs van amandel € 5,50
Extra
Huisgemaakte broodjes € 0.60
Assortiment van 3 koffiekoekjes + mini crème brûlée € 3,50 p.p.

 

 

ONZE TRAITEURMENU DIE WE TER BESCHIKKING HEBBEN EN TEVENS ENKELE GERECHTEN, DEZE KUNNEN JULLIE 7/7 AFHALEN MAAR WEL VOORAF BESTELLEN

voor onze traiteur diensten bereiden Koen en zijn team maandelijks een wisselend menu, verder bieden wij jullie enkele seizoensgebonden gerechten aan,er is ook  de mogelijkheid om te kiezen uit warm en of koud buffet en barbeques.

Wij verzorgen al uw diners en feestjes vanaf 2 personen.

Van intieme etentjes tot recepties, huwelijksfeesten, jubileum, openingen van zaken, evenementen op sport wedstrijden

Wij beschikken over alle materialen die u zich daar bij kan indenken: van tafels, stoelen, bestek, bloemstukken tot een eigen shuttle dienst!

U geeft ons Uw noden door en wij werken alles uit naar Uw wensen.

Contacteer ons hier voor meer informatie.