VALENTIJNSMENU

13 t.e.m. 17 februari ’25

 

Sprankelend aperitief met trio van eetlustopwekkertjes

 °°°°°

Tartaar van gemarineerde Holstein rundsfilet, truffelmayonaise, bavarois van pickles en sorbet van rode paprika

°°°°°

Romig soepje van Zeebrugse garnalen

°°°°°

Ravioli van boschampignons, gevogeltejus verfijnd met eendenlever****

°°°°°

Rosé gebraden hertenfilet, knolselder,  mini-grondwitloof,  Peertje in ’t rood, zijn jus met port

°°°°°

Zoete zonde van framboos en chocolade

Of

Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)

°°°°°

Koffie of thee met zoetigheden

 

Menu à € 70,00

Menu zonder **** à € 66,00

 

Aangepaste wijnen € 22,00 Bob-wijnen € 18,00

Aangepaste wijnen zonder **** €  19,00 Bob-wijnen 16,00

 

 

/vc_column_text]