VALENTIJNSMENU
13 t.e.m. 17 februari ’25
Sprankelend aperitief met trio van eetlustopwekkertjes
°°°°°
Tartaar van gemarineerde Holstein rundsfilet, truffelmayonaise, bavarois van pickles en sorbet van rode paprika
°°°°°
Romig soepje van Zeebrugse garnalen
°°°°°
Ravioli van boschampignons, gevogeltejus verfijnd met eendenlever****
°°°°°
Rosé gebraden hertenfilet, knolselder, mini-grondwitloof, Peertje in ’t rood, zijn jus met port
°°°°°
Zoete zonde van framboos en chocolade
Of
Assortiment van kaas met rozijnentoast (suppl. € 5,00)
°°°°°
Koffie of thee met zoetigheden
Menu à € 70,00
Menu zonder **** à € 66,00
Aangepaste wijnen € 22,00 Bob-wijnen € 18,00
Aangepaste wijnen zonder **** € 19,00 Bob-wijnen 16,00
/vc_column_text]