Maandag – en Donderdagavond

Van 23 November ’23 t.e.m. 22 Januari ‘24

 

 Trio van eetlustopwekkertjes

 °°°°°

Mousse van Fazant, crème van honingmosterd, gemarineerde kerstomaatjes, jonagold en Ganda ham

 °°°°°

Ravioli van boschampignons, gevogeltejus met eendenlever afgewerkt *****

 °°°°°

Rosé gebraden filet van hertenkalf, gesmoorde spruitjes, mini-witloof, peertje in rode wijn, zijn jus verfijnd met port

 °°°°°

Assortiment van kaas met zijn rozijnenbrood ( suppl. € 5,00)

Of

Parfait van bosvruchten, roomijs van witte chocolade

 °°°°°

koffie of thee met mondgeneugten

 

 Menu zonder ****   € 47,00

Aangepaste wijnen  € 17,00

 

Menu met  ****     € 55,00

Aangepaste wijnen   € 19,00