Maandag – en Donderdagavond

Van 1 Oktober t.e.m. 20 November ‘23

 

 Trio van eetlustopwekkertjes

 °°°°°

Carpaccio van hertenkalf op smaak gebracht met truffelolie, Parmezaanse kaas,

zongedroogde tomaatjes en rucola (1)

 °°°°°

Ravioli van boschampignons, gevogeltejus met eendenlever afgewerkt *****

 °°°°°

Rosé gebraden wilde eendenborst, knolselder, grondwitloof peertje in Banyuls,

zijn eigen jus met port

 °°°°°

Assortiment van kaas met zijn rozijnenbrood ( suppl. € 5,00)

Of

Zoete zonde van chocolade

 °°°°°

koffie of thee met mondgeneugten

 

 Menu zonder ****   € 47,00

Aangepaste wijnen  € 17,00

 

Menu met  ****     € 55,00

Aangepaste wijnen   € 19,00