MENU KERST EN OUDJAAR

 

Zie ons afhaalmenu voor kerst en oudjaar onder item “traiteur”

KERSTMENU  24 EN 25 (MIDDAG EN AVOND) DECEMBER 2021

Sprankelend aperitief, trio van eetlustopwekkertjes

°°°°°

Carpaccio van hertenkalf, mousse van fazant, chips van jonagold,

pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas

°°°°°

Soepje van butternut pompoen, room van graantjesmosterd

°°°°°

Ravioli van boschampignons en black-tiger, gevogeltejus

°°°°°

Op zijn vel gebakken filet van dorade “Royale” knolselder in verschillende structuren, coulis van groene kruiden

°°°°

Zoete zonde van rood fruit in verschillende bereidingen

°°°°°

koffie of thee met mondgeneugten

 

Met sfeermuziek

Prijs € 65,00

Aangepaste wijnen

€ 18,00

 

 

MENU OUDJAAR

Aanvang 19h00 stipt 

Sprankelend aperitief met vleugje met vlierbloesem en waaier van feestelijke hapjes

 °°°°°

Gemarineerde jakobsvruchten, extra vierge olijfolie, avocado, gemarineerde gekleurde kerstomaatjes, krokante spekblokjes

 °°°°°

Romig soepje van garnaaltjes

 °°°°°

Krokant gebakken kalfszwezeriken, crème van broccoli, boschampignons, mousselinesaus met honingmosterd

 °°°°°

Sorbet van limoen, blokjes rode biet en “avruga” kaviaar

°°°°°

Filet van hertenkalf, knolselder, gesmoord peertje in rode port, mini witloof, zijn eigen jus met Banyuls

 °°°°°

Fantasie van chocolade in verschillende structuren

 °°°°°

Om middernacht glaasje bubbels om het nieuwe jaar goed in te zetten

°°°°°

koffie of thee met mondgeneugten

 

Menu € 95,00

Aangepaste wijnen  € 20,00

Telefonische reservatie en voorschot van € 50,00 p.p.